(På bilden är det prisutdelning på Björnadagens scen, de tre bästa i dam- och herrklassen prisas. Det är Björna IF:s ordförande Ulf Lindgren och tävlingsledaren Per-Anders Persson som delar ut priserna)

Då var loppet 2017 avklarat! Vi hade förhoppning om nytt rekord när det gällde antal deltagare när det var 369 anmälda (inkl. sponsorplatser), men 88 st kom aldrig till start och det blev 281 deltagare som ställde sig vid startlinjen varav 279 fullföljde.

 

Ett stort grattis till årets vinnare i respektive klass, det blev nya vinnare i både dam- och herrklassen. På damsidan vann Charlotte Andersson och på herrsidan segrade Stefan Olars.

Lilla Urskogsloppet är som vanligt en succé! Ett stort antal barn kom till start i våra två barnlopp. Alla deltagare fick medalj och drickchoklad vid målgång.

Kommentera gärna loppet, dess fördelar och utvecklingsmöjligheter på facebook, kontaktformuläret eller skicka till info@urskogsloppet.se. Vi uppskattar era kommentarer och försöker bli lite bättre för varje år. Vi hoppas ni hade en trevlig upplevelse och väl mött igen 2018, alltid lördag innan midsommar!

Tack alla deltagare, sponsorer och funktionärer! Det är Ni som gör loppet möjligt!

2 Comments

 • Isaksson

  Hej, det var första året jag sprang Urskogsloppet. Tack för ett bra lopp! Små detaljer som jag saknade information om. Att det skulle finnas vatten och bajamaja vid starten, att det skulle finnas vatten vid målet samt hur km skyltarna var placerade. Ex att första skylten finns när det är 7 km kvar och att det därefter skyltas varje km samt inför vätskekontroll. I övrigt väldigt bra bra! Ett lopp jag har rekommenderat till alla.

  • urskogsloppet

   Hej

   Ursäkta något sent svar, har varit lite semester och ledighet så har inte riktigt haft koll på hemsidan och kommentarer.
   Jag har läst din kommentar och vi uppskattar dina synpunkter som vi tar med oss till arrangörsgruppen inför nästa år.
   Roligt att du uppskattar loppet och rekommenderar till andra.

   Hoppas vi får se dig nästa år också, då vi 10-års jubilerar!
   Hälsningar
   Fredrik Ulander
   Urskogsloppet

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *