Då har vi öppnat anmälan till Urskogsloppet 2022!

Det har gått 2 år sedan vi senast arrangerade loppet, men vi hoppas kunna genomföra loppet som vanligt i år.

Men beroende på restriktioner så kan vi bli tvingade att ändra upplägg eller ställa in. Men just nu utgår vi från att vi kan köra loppet som vanligt.

En nyhet för i år som vi ska testa, som även är för att klara eventuella restriktioner, är att att ändra starten. Alla som anmäler sig måste uppge tidigare tid i loppet eller personbästa på 10 km löpning när man anmäler sig. De bästa tiderna kommer att starta i en gemensam start som tidigare medan övriga kommer att ha rullande start. Det innebär att man kan starta när man vill när man kommer upp till start. Vi ser fördelar med detta upplägg, bl a att tävlande inte behöver vänta så länge utan man kan starta direkt vilket också borde innebära mindre trängsel första delen av banan. Tiden startar när man springer över tidtagningsmattan.
Läs information om loppet

Som vanligt går loppet sista lördagen innan midsommarhelgen, vilket i år är den 18 juni. Vi har ett tak på 350 deltagare.

Vi har även i år olika prisnivåer vid olika tidpunkter enligt följande:
7/3-30/4: 330 kr
1/5-1/6: 400 kr OBS! 1/6 är sista dag att boka mat.
2/6-17/6: 450 kr

Mat kostar 85 kr.
Även i år kommer möjligheten att finnas att anmäla sig på plats tävlingsdagen, om lediga platser finns, då kostar det 500 kr.

Möjlighet att beställa mat stänger den 1 juni.

Ni som anmälde er till loppet 2020 har er plats kvar. Ni kommer att få ett mail med info hur ni gör för att registrera er för årets lopp, vilket ni behöver göra för att deltaga i årets lopp.

Övrigt:

  • Diplom finns att hämta vid målgången för de som önskar.
  • Urskogsloppets T-shirts finns till försäljning vid målgången.
  • Företag som önskar sponsra loppet och därmed få friplatser behöver inte anmäla sig, läs mer under våra sponsorpaket

Länk till anmälningssidan

Dela med dina vänner