Då var loppet 2022 avklarat!

Det blev lite lågt deltagarantal i år då 154 av 235 anmälda tog sig i mål. Stor anledning till tappet var antagligen de nästan 100 anmälda till loppet 2020 som hade sina platser kvar, det var alltså 2 år sedan dom hade planerat att springa och det kan hända mycket på 2 år.

Vi som arrangör var även lite ringrostiga efter 2 års uppehåll, tyvärr var inte tekniken med oss denna dag och första mellantiden i loppet funkade inte vilket innebar att det blev svårt att följa löparna. Vi ber om ursäkt för det.

Ett stort grattis till årets vinnare i respektive klass. På damsidan vann Annika Andersson som var 3:a senaste loppet 2019, hon sprang på 1.41.38 som även räckte till en 10:e plats totalt. Maria Hörnsten blev återigen 2:a, som hon även var 2019,  och Susanne Björk trea. På herrsidan var Lukas Borgemo starkast och tog segern på tiden 1.28.16. Marcus Fredriksson knep andra platsen och Emil Gyllroth slutade trea.

För att se resultatlistor, gå till https://urskogsloppet.se/resultat/

Lilla Urskogsloppet blev som vanligt en succé! Ett stort antal barn kom till start i våra två barnlopp. Alla deltagare fick medalj och tablettask från Holmen vid målgång.

Kommentera gärna loppet, dess fördelar och utvecklingsmöjligheter på facebook eller skicka ett mail till info@urskogsloppet.se. Vi uppskattar era kommentarer och försöker bli lite bättre för varje år. Vi hoppas ni hade en trevlig upplevelse och väl mött igen 2023, alltid lördagen innan midsommar!

Tack alla deltagare, sponsorer och funktionärer! Det är Ni som gör loppet möjligt!

Dela med dina vänner
Dela med dina vänner