Då var loppet 2023 avklarat!

I årets lopp tog sig 119 av 151 anmälda i mål. I strålande och tryckande värme kämpade löparna igenom de 19,7 kilometrarna. Det blev ett tufft lopp för många på grund av värmen.

Ett stort grattis till årets vinnare i respektive klass. På damsidan vann återigen Annika Andersson som även ifjol segrade, hon sprang på 1.39.45 som även räckte till en 5:e plats totalt. Maria Hörnsten blev återigen 2:a, som hon även var 2019 och 2023, och Karin Hägglund slutade trea. På herrsidan var Anton Näslund starkast och tog segern på tiden 1.32.12. Jonas Fahrni knep andra platsen och Emil Gyllroth slutade återigen trea, som han även var ifjol.

För att se resultatlistor, gå till https://urskogsloppet.se/resultat/

Lilla Urskogsloppet blev som vanligt en succé! Ett stort antal barn kom till start i våra två barnlopp. Alla deltagare fick medalj vid målgång.

Kommentera gärna loppet, dess fördelar och utvecklingsmöjligheter på facebook eller skicka ett mail till info@urskogsloppet.se. Vi uppskattar era kommentarer och försöker bli lite bättre för varje år. Vi hoppas ni hade en trevlig upplevelse och väl mött igen 2024, alltid lördagen innan midsommar!

Tack alla deltagare, sponsorer och funktionärer! Det är Ni som gör loppet möjligt!

Dela med dina vänner