I årets lopp tog sig 155 av 174 anmälda i mål. I år hade vi bra löparväder, inte lika varmt som ifjol, men det var blött efter banan och det blev ett tufft lopp för många av löparna.

När det gäller segrare som blev det repris på fjolårets lopp på både dam- och herrsidan. På damsidan vann återigen Annika Andersson, hon sprang på 1.44.60. Tvåa blev Amanda Granberg från Mellansel, endast 14 år gammal, och trea blev Linda Ström. På herrsidan var fjolårssegraren Anton Näslund starkast och vann på tiden 1.27.20 före brorsan Edvin Näslund och Lars Sandström slutade trea.

I år testade vi ett kortare lopp på 6,6 km med start och mål på Biggevallen. 16 löpare deltog, anmälan till loppet öppnade sent. Premiärsegrare på damsidan var Anne Sedendahl, på tiden 42.26, och på herrsidan vann Måns Lindström på tiden 33.55.
Till nästa år hoppas vi fler deltagare när anmälan till detta lopp öppnar samtidigt som långa loppet.

Lilla Urskogsloppet blev som vanligt en succé! Ett stort antal barn kom till start i våra två barnlopp. Alla deltagare fick medalj vid målgång.

Kommentera gärna loppet, dess fördelar och utvecklingsmöjligheter på facebook eller skicka ett mail till info@urskogsloppet.se. Vi uppskattar era kommentarer och försöker bli lite bättre för varje år. Vi hoppas ni hade en trevlig upplevelse och väl mött igen 2024, alltid lördagen innan midsommar!

Tack alla deltagare, sponsorer och funktionärer! Det är Ni som gör loppet möjligt!