Urskogsloppet firar 10-års jubileum i år! Det tänker vi fira på lite olika sätt i samband med loppet. För det första så kommer vi att utöka antalet löpare, tidigare hade vi ett tak på 350 löpare. Detta pga att loppet går igenom ett naturreservat så vi kan inte släppa iväg fler samtidigt. I år kommer vi att tillåta 500 deltagare vilket innebär 2 startgrupper, och hur ska det gå till undrar ni?

Vid anmälan så kommer ni att måste ange uppskattad tid ni vill nå. Efter det kommer vi utifrån tiderna att dela upp er i två grupper. De med snabbaste tiderna kommer att starta i första grupp och andra gruppen startar 20-30 minuter senare, exakta starttider kommer när vi har klart med bussar till starten.

En annan nyhet i år är att vi kommer ha prispengar till de som slår banrekorden. 3 000 kr till de som lyckas med den bedriften, samma till både dam- och herrklassen.

Vi har bjudit in alla tidigare års segrare i både dam- och herrklassen. Vi hoppas få se alla på startlinjen, då kan det bli ett riktigt spännande lopp!

Vi har också bjudit in de fyra löpare som sprungit alla 9 lopp, vi hoppas att även dessa kommer till start så vi får hylla dom efter loppet.

Anmälan till loppet kommer att öppna måndag den 19 februari kl.10.00.
Anmälningsavgiften för 2018 är 330 kr + 80 kr om man vill ha mat efter loppet.
Loppet går som vanligt sista lördagen innan midsommar, i år det den 16 juni.

Dela med dina vänner