(På bilden är det prisutdelning på Björnadagens scen, de tre bästa i dam- och herrklassen prisas. Det är Björna IF:s ordförande Ulf Lindgren och tävlingsledaren Per-Anders Persson som delar ut priserna)

Då var loppet 2017 avklarat! Vi hade förhoppning om nytt rekord när det gällde antal deltagare när det var 369 anmälda (inkl. sponsorplatser), men 88 st kom aldrig till start och det blev 281 deltagare som ställde sig vid startlinjen varav 279 fullföljde.

  

Ett stort grattis till årets vinnare i respektive klass, det blev nya vinnare i både dam- och herrklassen. På damsidan vann Charlotte Andersson och på herrsidan segrade Stefan Olars.

Lilla Urskogsloppet är som vanligt en succé! Ett stort antal barn kom till start i våra två barnlopp. Alla deltagare fick medalj och drickchoklad vid målgång.

Kommentera gärna loppet, dess fördelar och utvecklingsmöjligheter på facebookkontaktformuläret eller skicka till info@urskogsloppet.se. Vi uppskattar era kommentarer och försöker bli lite bättre för varje år. Vi hoppas ni hade en trevlig upplevelse och väl mött igen 2018, alltid lördag innan midsommar!

Tack alla deltagare, sponsorer och funktionärer! Det är Ni som gör loppet möjligt!

Dela med dina vänner