(På bilden är det prisutdelning på Björnadagens scen, de tre bästa i dam- och herrklassen prisas. Det är Björna IF:s ordförande Ulf Lindgren som delar ut priserna)

Då var loppet 2018 avklarat! I år var det 326 anmälda till loppet, 254 kom till start och 250 tog sig hela vägen till mål.

Ett stort grattis till årets vinnare i respektive klass. På damsidan var Johanna Bygdell (tidigare Bergman) åter med i tävlingen och hon vann för 6:e gången och var endast 5 sekunder över hennes eget banrekord. Lena Gavelin blev tvåa och Maria Hörnsten trea. På herrsidan segrade Erik Rahimi som ställde upp i Urskogsloppet för första gången, en bra debut! Jonas Fahrni slutade tvåa och Daniel Granberg på tredje plats.

För att se resultat och resultatlistor, gå till https://urskogsloppet.se/resultat/

Lilla Urskogsloppet är som vanligt en succé! Ett stort antal barn kom till start i våra två barnlopp. Alla deltagare fick medalj, jubileumsflaska, tablettask och drickchoklad vid målgång.

Kommentera gärna loppet, dess fördelar och utvecklingsmöjligheter på facebookkontaktformuläret eller skicka till info@urskogsloppet.se. Vi uppskattar era kommentarer och försöker bli lite bättre för varje år. Vi hoppas ni hade en trevlig upplevelse och väl mött igen 2019, alltid lördagen innan midsommar!

Tack alla deltagare, sponsorer och funktionärer! Det är Ni som gör loppet möjligt!

Dela med dina vänner